مجله سفر و گردشگری

ارائه اطلاعات سفر و گردشگری

مجله سفر و گردشگری

ارائه اطلاعات سفر و گردشگری

دسر کنافه

يكشنبه, ۷ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۱ ب.ظ

دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی “ کونفه ” و در زبان عربی همان ” کنافه” نامیده می‌شود. این دسر خوشمزه متعلق به کشور‌های منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشته‌های کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیه‌ای است، می‌ریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می‌کنند.  شربتی که برای کونفه استفاده می‌شود از همان نوعی است که برای باقلوای ترکی به‌کار می‌رود.

طرز تهیه کنوفه

  • شهاب شیردل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی